If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма нищо кой знае какво особено. Вадиш буталата, почистваш каналите хубаво с подходящ инструмент или в ултразвукова вана. Редиш сегментите на 120 градуса един от друг, омасляваш цилиндъра стягаш сегментите със скоба и мушкаш какво на всички други коли. Разбира се не пропускай да измериш взе пак хлабините.
Да ползвам темата с един въпрос!
При смяна на сегменти - какъв е пробега за разработване, до колко оборота е препоръчително да се кара и какви масла се ползват първоначално?
Да ползвам темата с един въпрос!
При смяна на сегменти - какъв е пробега за разработване, до колко оборота е препоръчително да се кара и какви масла се ползват първоначално?
До 3000 об, 500-1000 км. За тея обороти май маслото не е особено важно
Караш поне 1500 км. Наблягвай на дългите преходи и да не минаваш 4000 - 4500 об. Това е. Маслото няма нужда да наливаш различно от това което трябва да се ползва по принцип.
Ми то да не е като да отидеш в кауфланд и да напазаруваш. То се измерва и се купуват сегменти по размер с допуски и т.н. Сега ако те питам колко точно трябва да шават или да не шават какво ще ми кажеш? То си има допуски които трябва да се спазват. Прекалено стегнати сегменти гонят голям риск от счупване. За това си има данни, а не проверка на ръка колко шават буталата.
Ми то да не е като да отидеш в кауфланд и да напазаруваш. То се измерва и се купуват сегменти по размер с допуски и т.н. Сега ако те питам колко точно трябва да шават или да не шават какво ще ми кажеш? То си има допуски които трябва да се спазват. Прекалено стегнати сегменти гонят голям риск от счупване. За това си има данни, а не проверка на ръка колко шават буталата.
За това си има сегменти за колата - нормални, за първи, за втори ремонт. Моите цилиндри нямаха износване, но оригиналните, дето ми ги дадоха, не ставаха. А другите, дето ги взех - заспаха
Ти разбираш ли как звучиш в момента с това изказване? Първия път взел си , сложил си ги без да ги премериш. На ръка е хлопало, решил си, че не стават. Взел си други, не е хлопало буталото и айде готово. Така ли стават ремонтите при теб? При теб... човека за когото теорията не му чужда и бълва компетентност по всички въпроси и ни учи нас дето им баеме ежеднвно?
Ти разбираш ли как звучиш в момента с това изказване? Първия път взел си , сложил си ги без да ги премериш. На ръка е хлопало, решил си, че не стават. Взел си други, не е хлопало буталото и айде готово. Така ли стават ремонтите при теб? При теб... човека за когото теорията не му чужда и бълва компетентност по всички въпроси и ни учи нас дето им баеме ежеднвно?
За първия път не ми говори - правиха го ремонта едни нещастници. Там нямах участие. А сегментите бяха оригинални
Comment